Yepyeni Bizim Ninnilerimiz Animasyonlu

 Ninniler, annelerin çocuklarını sakinleştirmek ve uyutmak için kendilerine özgü bir besteyle söyledikleri halk kültürü ürünleridir.



 Ninnilerin bebekleri uyutmanın yanında, bebekleri eğlendirmek, onları sevmek için söylendiği, annelerin bebek ve küçük çocuklarıyla ninniler aracılığıyla iletişim kurduğu ifade edilmektedir. Araştırmalar bebeğin doğumundan hemen sonraki erken dönemlerden başlamak üzere gördüğü ve duyduğu tüm olayların ileriki dönemlerde kendi görüş ve konuşma yetenekleri üzerinde derin bir etki bıraktığını ve şekillendirdiğini göstermektedir. Bebeklikleri ninnilerle geçmiş çocuklarda, özellikle güçlü bir kişilik ve bazı sosyal davranışların geliştirilmesi daha kolay olabilmektedir. Bu açıdan ninniler çocuğun motive olabilmesinde, algılama yeteneğinin gelişmesinde, çevreyle iyi iletişim kurmasında, gerginliklerinin azalmasında, korunma duygusunun artmasında, kendini ve başkasını doğru algılayabilmesinde önemli bir yere sahiptir.



Peki bu kadar önemli olabilecek ninnilerimiz hakkında bilginiz var mı? Hangi ninnileri biliyorsunuz? Sizin yerinize ninni söyleyen bir program mı arıyorsunuz? Sürekli videolardan ninniler mi açmak zorunda kalıyorsunuz? Eğer bu tarz problemleriniz varsa uygulamamız tam sizlere göre. İçerisindeki birbirinden güzel ninniler sayesinde bebekleriniz mışıl mışıl uyuyacak.


 Anadolu’dan çeşit çeşit ninniler ile günümüzün modern ninnilerini harmanlayıp sizler için hazırladığımız uygulamamız ücretsiz ve internetsiz. Sürekli tekrar etme özelliği sayesinde sonsuz ninni dinletebilirsiniz. İsterseniz bu özelliği kapatabilirsiniz. Ayrıca uygulamamız içerisindeki bağlantılar sayesinde bebekler için yemek ve çorba tarifleri, bebek gelişimi, takibi, bebek ninnileri, şarkıları ve masalları, hamileler için egzersizler müzikler, elif ba, Kuran gibi dini uygulamalarımıza da ulaşabilirsiniz.

Uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar