Bebeklere Ninniler ve Uyku Müzikleri Animasyonlu

 Ninni, anne ve babanın duygularını bebeğe aktarmaya yarayan en doğal iletişim araçlardan biridir.

Üstelik sadece söyleyenin o anki düşünce ve duygularını aktarmanın ötesinde, bir toplumun en önemli kültür miraslarındandır. Bir toplumun kültürünü yansıtarak nesilden nesile aktarılmasını sağlar.


Yeni nesil ebeveynler çekirdek aile yapısı içerisinde yer almaktadırlar. Bu durumda anne ve babaların bebeklerine daha çok zaman ayırması beklense de artık çoğu annenin çalışıyor olması küçük bir aile içerisinde yaşamayı avantaja dönüştürememiştir.

İşten eve yorgun dönen ebeveynler, akşam yemeğinden sonra bebekleri ile oyunlar oynayıp etkinlikler yaparlar. Ancak uyku zamanı, çevresel uyaranlardan uzak ve bir tek birbirleriyle etkileşim halinde oldukları en özel anlardan biridir.

Bu özel anda ninni söylemek ya da bebeğiniz ile beraber ninni dinlemek iste inanılmaz keyifli ve bağlayıcıdır. Uygulamamız ninniler ile uyuyan bebek ve çocuklar için biçilmiş bir kaftan. Zira içinde hem Anadolu'dan güzel ninniler ile modern ninnilerin karışımı olan tam 18 tane ninni bulunmaktadır. 



Çalmaya başlayan ninni hiç bitmeden sürekli kendini tekrar etmektedir. Eğer siz tekrar butonuna basarsanız anında bu özellik iptal edilmektedir. Ayrıca ileri geri butonları ile 10 saniye ileri ve geri alabilir, bir sonraki ninniye tek bir tuşla geçiş yapabilirsiniz. Üstelik bebekleriniz ninnileri dinlerken telefonu onlara veriyorsanız onların ilgisini çekecek bebek resimleriyle de eğlenebilirler. Ayrıca bir nostalji yaşayım derseniz ninnileri kendiniz de dinleyebilir, onları zil sesi ve mesaj sesi olarak da kullanabilirsiniz. Ninni, çocuk şarkıları ve masalları için uygulamalarımız sizleri bekliyor.






Yorum Gönder

0 Yorumlar