Yasin-i Şerif Suresi Zoomlu Sesli

 Hadis kaynaklarında Hz. Peygamber’den Yâsîn sûresinin faziletine dair nakledilmiş sözler yer alır. Bunlardan biri şöyledir: “Her şeyin bir kalbi vardır; Kur’an’ın kalbi de Yâsîn’dir” (Tirmizî, “Fezâilü’l-Kur’ân”, 7; Dârimî, “Fezâilü’l-Kur’ân”, 21; krş. Müsned, V, 26. Diğer bazı rivayetler için bk. Şevkânî, IV, 410-411).


asin-i Şerif müslümanların en çok okuduğu surelerden biridir.

Yasin -i Şerif’in Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) için önemi çok büyüktür. Peygamberimiz Hz. Muhammed, Yasin Suresinin önemi hakkında birçok hadis buyurmuştur.



Sevgili peygamberimiz, Yasin Suresine Kuran-ı Kerim’in kalbi demiş ve şöyle buyurmuştur : “Her şeyin bir kalbi vardır. Kur’anın kalbi de Yasindir. Kim Yasin’i okursa, Cenab-ı Hak ona Kur’anı on kere hatmetmiş sevabı verir”.

Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in kalbi Yasin-i Şerif Suresi’ni ezberlemek, dinlemek veya okumak mı istiyorsunuz? Okurken zorlanmadan kendinize göre font büyüklüğünü de ayarlamak ister misiniz? Uygulamamız tüm bu isteklerinizi sizler için sağlıyor. 




Kuran ‘ın kalbi Yasin Suresi uygulamamızda arapça, bilmeyenler için latin harflerle arapça ve meal şeklinde bulunmaktadır. Sesli olarak dinlemek isterseniz harika bir ses tonu ile okuyan hocamız sizleri bekliyor olacak. Ayrıca dinlerken ileri geri sarma, durdurma ve sürekli tekrar edebilme özellikleri ezber ve dinlemenizi kolaylaştıracak. Üstelik zoom butonları ile yazı ve font büyüklüklerini kendinize göre büyültüp küçültebilirsiniz. Uygulamamızın içerisinde ayrıca Mülk, Nebe, Fetih Süreleri, Namaz Sureleri, Sahabeler ve diğer dini uygulamalarımıza bağlantılar bulabilirsiniz.


Uygulamamızı indirmek için tıklayınız.



Yorum Gönder

0 Yorumlar