Kuran Kerim ve Meali İnternetsiz

 Kuran'ı en doğru okuma yöntemi, Arapçadır. Çünkü Arapçadaki kimi harflerin Türkçede tam olarak karşılığı yoktur. Fakat Arapça bilmeyenler de meal okuyabilirler. Ama Arapça harflerle okumayı öğrenirlerse daha iyi olacaktır. Uygulamamızın içinde Elif Ba öğren isimli uygulamamıza bağlantılar bulabilirsiniz.



“Bu Kur'an, ayetlerini düşünsünler ve akıl sahipleri öğüt alsınlar diye sana indirdiğimiz mübarek bir kitaptır.” Sâd Suresi, 38/29. ayet

Uygulamamız, Kur'an-ı Kerim’in mealiyle birlikte okunması için hazırlanmış güzel bir uygulamadır. Ayarlar menüsü ile yazı karakterlerini istediğiniz büyüklüğe ayarlayabilir, 4 farklı tema ile sayfa renklerini ayarlayabilirsiniz. Sınırsız kayıt sistemi sayesinde istediğiniz kadar kayıt oluşturabilirsiniz.


Harflerin okunaklığı netliği tam sizlere göre ayarlanmıştır. İstediğiniz an büyüklüklerini arttırabilir ya da azaltabilirsiniz. Ayrıca uygulamamızın içinde Zikirmatik, Elif Ba, Kütüp-ü Sitte, Cevşen ül Kebir, Riyazüs Salihin gibi diğer uygulamalarımıza da bağlantılar bulabilirsiniz.

Uygulamamız sayesinde bol bol hatim indirebilirsiniz. Okuduğunuz her hatmi ayrı bir isimle kaydedebilir, hatmi bitirdikten sonra ise silebilirsiniz. Secdeler yapılan uyarılar sayesinde secde kaçırma imkanınız da yok. Ayrıca ister ayarlardan isterseniz zoom butonları ile yazi büyüklüklerini kendinze göre ayarlayabilirsiniz.








Yorum Gönder

0 Yorumlar