Yeni Elif Ba Kuran Öğreniyorum

 slâmiyet'le beraber yayılan ve Kur'an yazısı olmasından dolayı "İslâm yazısı" adıyla anılan elifbâ, kullanıldığı ülkelerin fonetik özelliklerine göre küçük değişiklikler göstererek çeşitlenmiş ve zamanla "ümmet yazısı" haline gelmiştir. 


Kur'an-ı Kerim okumak ve anlamak tüm Müslümanların görevidir. Uygulamamız sayesinde kendi başınıza tecvidli olarak Kur'an-ı Kerim’i arapça okumayı öğrenebilir, arkadaşlarınıza öğretebilirsiniz. Sesli Elif Ba uygulamamızın kullanımı çok kolaydır. 



Arapça harf yada kelimelerin üzerine tıkladığınızda doğru okunuşunu dinleyebilirsiniz. Bu sayede yazılışını görebilir, nasıl okunacağını da dinleyebilirsiniz. İçerisindeki ayarlar menüsü sayesinde yazı fontlarını kendinize göre ayarlayabilir, biribirinden gğzel temalarla kişiselleştirebilirsiniz.



Uygulamamızda eğitimler dersler şeklinde ayrılmış olup, ilk dersten takip ederek kolayca Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğrenebilirsiniz. Ayrıca uygulamamızda Namaz Sureleri, Namaz Rehberi, Tüm Kuran Öğreniyorum ve Meali gibi diğer uygulamalarımızın bağlantılarına da ulaşabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar