İngilizcede Çok Kullanılan Nesne ve İsimler Nouns

 İngilizce eğitiminde başarılı olmak, özellikle akademik sınavlardan iyi not almak için isimler konusunun detaylı bir şekilde öğrenilmesi çok önemlidir.



Adlar kişiler, hayvanlar, yer, nesne, olay,  nitelik, etkinlik ve soyut fikirleri isimlendiren sözcüklerdir. Ahmet, Mehmet gibi isimler de bu tanıma pekala uyar.Ama “nouns” kavramı bundan çok daha geniştir. “Nouns” (adlar); bir dilde kim, nerede ve nedir? sorularını yanıtlayan kelimelerdir.



Her cümlede mutlaka bir ad bulunur. Bu nedenle adlara cümle kurucular veya cümlenin yapı taşları denebilir. Peki ingilizcede en çok kullanılan nesne isimlerini ve isimleri öğrenmek ister misiniz?



Günlük konuşmada en çok kullanılan ingilizce nesne isim yani nouns arıyorsanız uygulamamız sizleri memnun edecek. Uygulamamızda sizler için yüzlerce nesne ve isimi derledik. Anlamları ile birlikte seslendirilmiş bu nesne ve isimler için cümle içinde nasıl kullanıldığını gösteren 2 farklı cümle de mevcut.




 Cümlelerin de anlamları ve seslendirmeleri uygulamamızda mevcut. İstediğiniz kelimeyi favorilerinize ekleyerek öğrendiklerinizi işaretleyebilir, isterseniz kendi kelimelerinizi ekleyip kelime hazinenizi daha da geliştirebilirsiniz. İçerisinde bulunan bağlantılar sayesinde en çok kullanılan ingilizce cümleler ile ingilizce nesneler, gramer ve ingilizce Türkçe sözlük de indirebilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar