İngilizce Telaffuz Dersleri ve Sesli Kelimeler

 Günümüzün dünyası giderek daha da harika oluyor. Dünya daha da birbirine bağlı hale geliyor bu sayede daha fazla insan yeni diller öğreniyor.



Sadece bir şey var: İngilizce insanların düşündüğü kadar kolay değil ve bunun sorumlusu da tuhaf telaffuz kuralları. İngilizce telaffuz öğrenme zorunlu bir hal alıyor.



Neden İngilizce Telaffuz Pratiği Yapmalısın?

Telaffuz pratiği yapmanın pek çok önemli nedeni var:

  • Telaffuzunu geliştirmek, okumada, yazmada ve iletişimde faydalı olur.
  • Telaffuzun daha iyi anlaşılması özellikle konuşmalarda daha az karışıklığa yol açar.
  • Daha önemlisi bir ilerleme işaretidir ve İngilizce iletişim kurarken kendini daha güvende ve rahat hissetmeni sağlar.


Peki bu teleffuz derslerini, harflerin ve kelimelerin nasıl söyleneceğini biz sizlere öğretsek?

İngilizcede telaffuz çok önemlidir. 1000 lerce kelime bilseniz bile bunları düzgün telaffuz edemezseniz sizi kimse anlamaz. Uygulamamızda bulunan dersler sayesinde siz de çok güzel telaffuz ederek konuşabileceksiniz. İçerisinde bulunan telaffuz dersleri sayesinde hem sözlüklere baktığınızda kelimeler nasıl okunur bunu öğreneceksiniz hem de seslerin nasıl çıkarılması gerektiğini göstersen dersler sayesinde bu sesleri siz de ingilizler gibi düzgün bir şekilde çıkararak konuşabileceksiniz. 


Ayrıca içerisindeki yüzlerce örnek kelime ve cümleleri hem okuyarak hem dinleyerek ezberleyebilir, Deneme tuşu ile dinlediğiniz kelimeleri siz söyleyerek ne kadar düzgün söylediğinizi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca uygulamamızdaki bağlantılar sayesinde ingilizce sözlük, günlük diyaloglar, en çok kullanılan kelimeler, fiiller, gramer dersleri gibi uygulamalarımıza da ulaşabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar