İngilizce Günlük Diyaloglar 18 Farklı Kategori

Dünya üzerinde hemen hemen her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de ana dilimizden sonra en yaygın bilinen ve kullanılan dil hiç şüphesiz İngilizce. Siz de bu dili anlıyor ama konuşamıyor musunuz? Yalnız değilsiniz, çoğumuzun dil düzeyi tam da bu seviyede.



Ancak merak etmeyin, temel İngilizce konuşma diyalogları ile pratik yaparak konuşma becerinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Evet, birkaç diyalog kurmayı öğrenmekle sular seller gibi konuşamayacaksınız. Ancak yine de şirkete gelen yabancı ziyaretçilerle ya da seyahate çıktığınızda resepsiyonist ile anlaşabilir, restoranda dilediğiniz yemeği sipariş verebilir ve günü kurtarabilirsiniz!


Peki günlük diyalogları nereden bulacaksınız? Kiminle ya da kimlerle konuşarak deneme yapacaksınız? Telaffuzun doğru olduğundan nasıl emin olacaksınız? Hangi kelime nasıl söyleniyor?


Burada bizim uygulamamız devreye girecek :) İngilizce günlük diyaloglar arıyorsan uygulamamız tam sana göre. İçerisinde 18 farklı kategori altında binlerce cümle bulunmaktadır. Bu cümleleri isterseniz paylaş özelliği ile paylaşabilir, isterseniz favorilerime ekleyerek ezberlediklerini takip edebilir, ya da favorilerinizi topluca bir yerde görebilirsiniz.


 Ayrıca isterseniz kendiniz harici olarak cümleler ve kelimeler ekleyebilir, mevcut olan binlerce cümlelik, kelimelik koleksiyonu geliştirebilirsiniz. Selamlaşmadan başlayarak en çok kullanılan soru cümlelerine kadar binlerce cümle ve diyalog sizleri bekliyor.





Yorum Gönder

0 Yorumlar