İngilizce Ezber Kartları Çok Kullanıla 3000 Kelime

 İngilizce kelime ezberleme konusunda birçok farklı yöntem var. Artık İngilizce öğrenmeye niyet etmiş birçok kişi, kelime öğrenmeden İngilizceye ciddi anlamda hakim olmanın zor olduğunu biliyor. Bunun için yapılması gereken, dil bilgisi yapısına da hakim olmak için çalışırken, kelimelere olan ilgiyi, alakayı da yavaşça yükseltmek!



Kelime öğrenme, ancak kelimeye hem anlam, hem kullanım yerleri, hem de fonetik, yani telafuz anlamında da hakim olduğunuz an, kısacası tüm yönleri ile o kelimeye hakim olduğunuz an gerçekleşmiş olur. 



Peki bu kelimeleri nasıl bulacaksınız? En çok kullanılan kelimeleri nasıl ezberleyeceksiniz? İşte burada uygulamamız devreye girecek. 

En çok kullanılan kelimeleri sizlere kolayca öğretecek bir uygulama arıyorsanız uygulamamız tam sizlere göre. İçerisinde bulunan en çok kullanılan 3000 kelime sayesinde günlük konuşmalarda kullanılan pek çok kelimeyi öğrenmiş olacaksınız. 



Ayrıca kelimelerin telaffuz şekillerini ve bu kelimelerin örnek olarak kullanıldığı cümleler sizleri bekliyor. Bu sayede hem kelimeleri hem de telaffuzlarını sesli olarak öğreneceksiniz.


 Ayrıca uygulamamızdaki bağlantılar sayesinde ingilizce sözlük, günlük diyaloglar, telaffuz dersleri, en çok kulllanılan fiiller nesneler gibi pek çok uygulamamıza da ulaşabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar