İngilizce En Çok Kullanılan Fiiller Her Düzey İçin

 İş, hareket, oluş ya da durum bildiren sözcüklere fiil (verb) denir. Fiiller bir cümlenin en önemli bileşeni olup eylem ya da öznenin durumu hakkında bilgi verir. Türkçede olduğu kadar İngilizcede de fiillerin doğru kullanımı önemlidir.  



İngilizce fiiller eylem fiili ve durum fiili olmak üzere iki temel bölüme ayrılır. Detayda ise belli özelliklerine göre farklı kategorilere de ayrılabilir. Peki bu kelimeleri nereden bulacaksınız? Telaffuzları nasıl olacak? Örnek cümlede kullanılmış hali var mı? vb. pek çok sorunuza bizim uygulamamız cevap verecek.



Günlük konuşmada en çok kullanılan ingilizce fiilleri arıyorsanız uygulamamız sizleri memnun edecek. Ülkemizde ingilizce öğrenmede en çok zorlanılan kelime grubu fiillerdir. Uygulamamızda sizler için yüzlerce fiili derledik. 


Anlamları ile birlikte seslendirilmiş bu fiiller için cümle içinde nasıl kullanıldığını gösteren 2 farklı cümle de mevcut. Cümlelerin de anlamları ve seslendirmeleri uygulamamızda mevcut. İstediğiniz kelimeyi favorilerinize ekleyerek öğrendiklerinizi işaretleyebilir, isterseniz kendi kelimelerinizi ekleyip kelime hazinenizi daha da geliştirebilirsiniz. 



İçerisinde bulunan bağlantılar sayesinde en çok kullanılan ingilizce cümleler ile ingilizce nesneler, gramer ve ingilizce Türkçe sözlük de indirebilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar