Gerçek Zikirmatik Salavat ve Dualar ile

 Allah'ı zikrederken, dua okunurken ya da salavat-ı şerife çekilirken sayıların belli bir yere kaydedilmesi amacıyla kullanılan zikirmatik, günümüzde oldukça fonksiyonel bir ibadet aracı olarak kullanılmaktadır.



Müslümanların günümüz teknolojisi ile ortaya çıkan zikirmatik hakkında merak ettiği en öenmli konulardan biri de “Zikirmatik nedir? Nasıl kullanılır?” sorusunun cevabıdır. Allah’ı zikrederken, dua okunurken ya da salavat-ı şerife çekilirken sayıların belli bir yere kaydedilmesi amacıyla kullanılan zikirmatik, günümüzde oldukça fonksiyonel bir ibadet aracı olarak kullanılmaktadır. Parmağa uygun ölçüsü sayesinde sıradan bir yüzük gibi işaret parmağına takılan, üzerindeki düğmeden sayıların kaydedildiği ve küçük dijital ekranda ise sayıların takip edilebildiği bir cihaz olarak tanımlanan zikirmatik, hem uygun fiyatı, hem kolay taşınabilir oluşu ve hem de portatif oluşu ile dikkat çekmektedir.


Gerçek Zikirmatik ile Salavatlar, Dualar ve Esmaül Hüsna sizlerle. İçerisinde Esmaül Hüsna, onlarca Salavat ve günlük zikirler arapça, latin harler ve anlamlarıyla birlikte sizler için derledik. İsterseniz her sayfada bulunan küçük zikirmatikler ile mevcut zikirleri, duaları okuyabilirsiniz isterseniz serbest zikirmatik ile kendi zikirlerinizi çekebilirsiniz. 




Üstelik tüm bunları yaparken hepsini de ayrı ayrı kayıt edebilir, daha sonra geri dönerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ayarlar menüsünden yazıların büyüklüklerini kendinize göre ayarlayabilir, 6 farklı zikirmatik seçeneği ile kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamamızın içerisindeki bağlantılar sayesinde Kuran ı Kerim ve Meali, Büyük ya da küçük cevşen, kütübü sitte vb. diğer uygulamalarımıza da bağlantılar bulabilirsiniz.





Yorum Gönder

0 Yorumlar