Bebek Gelişimi Ay Ay Detaylı

 Doğumdan itibaren hızla değişip gelişen bir yapıya sahip olan bebekler için ilk 24 ay çok önemlidir ve gelişim sürecinin devamını doğrudan etkiler.



9 ay heyecanla beklediğiniz bebeğinizi kucağınıza aldığınızda onu sağlıklı ve en iyi şekilde büyütmek tek hedefiniz haline gelir.  

Doğumdan itibaren hızla değişip gelişen bir yapıya sahip olan bebekler için ilk 24 ay çok önemlidir ve gelişim sürecinin devamını doğrudan etkiler. Bu nedenle 0-2 yaş bebek gelişimi: bedensel motor, zihinsel dil, algı, duygusal ve sosyal olmak üzere çeşitli alt başlıklara ayrılarak ele alınmaktadır. Bebeklerinin gelişimi hakkında bilgi sahibi olan anne-babalar, onların ihtiyaç ve isteklerine daha doğru bir yaklaşım gösterecek ve ileriki gelişim süreçlerine yatırım yapmış olacaklardır.


Bu dönemde -deyim yerindeyse- zamanın su gibi akıp geçtiğini fark edeceksiniz ve fiziksel açıdan hızla olgunlaşan bebeğinizin bedensel gelişimi sizi çok şaşırtacak! Unutulmamalıdır ki beslenme, barınma, hijyen ve uyku gibi ihtiyaçlarının karşılanıyor olması, bebeğinizin sağlıklı motor gelişimi, yani hareket edebilme yeteneği ile doğrudan ilişkilidir.

Peki ay ay bebeğinizin nasıl gelişeceğini, neler yapabileceğini, neler yapamayacağını öğrenebileceğiniz güzel bir kaynak ister misiniz?  O zaman uygulamamızı çok beğeneceksiniz.  Bebek bakımı ve bebek gelişimi hakkında aradığınız her şey bu uygulamamızda. Bebeğinizin hafta hafta gelişimini, aylık büyümesini ve yapmanız gerekenleri öğrenebileceksiniz. Ayrıca uygulamamızın içerisinde ninniler, müzik kutusu, bebekler için çorbalar ve yemekler, uyutan sesler, masallar gibi pek çok uygulamamıza bağlantılar bulabilirsiniz.




Uygulamamızda ay ay bebek gelişimini detaylı bir anlatım ile öğrenebilir, bebeğinizin gelişimi karşılaştırarak gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar