Bebeklere Müzik & Ninni Kutusu

 nsan hayatında çok önemli ve geniş bir yer kaplayan müzik, ruhun gıdası olduğu gibi, bebek gelişimine de çeşitli alanlarda katkıda bulunur. 



Son yıllardaki araştırmalar, müziğin bebeklerin ve çocukların fiziksel, duygusal ve entelektüel gelişimini etkilediğini ve bilişsel ve duyusal gelişimini güçlendirdiğini göstermiştir. Müziğin bebekler ve çocuklar üzerindeki olumlu etkisi şaşırtıcı derecede çeşitlidir ve bebeklerin hem zihinsel hem de fiziksel alanlarında gelişmesini teşvik eder. Bebeklere müzik dinletmek, pek çok beceriden sorumlu olan sinir yollarını aktive edebilir, yaratıcılık gibi genel becerileri artırır veya mekansal zeka gibi daha spesifik becerileri artırabilir.

Ninnilerin bebeklerin uyumasına yardımcı olduğu bilinen bir gerçektir. Yeni yapılan bir araştırma, ninnilerin bebeklerde ve çocuklarda ağrı ve endişeleri hafifletme etkisinin olduğunu ortaya koymuştur. Bakım verenin sesi başlangıçtan itibaren bebeği yatıştırma ve sakinleştirme gücüne sahiptir. 


Uygulamamız uyutan müzikler ile uyuyan bebek ve çocuklar için biçilmiş bir kaftan. Zira içinde birbirinden etkili uyutan çocuk müzikleri bulunmaktadır. Çalmaya başlayan müzik hiç bitmeden sürekli kendini tekrar etmektedir. Eğer siz tekrar butonuna basarsanız anında bu özellik iptal edilmektedir. Ayrıca ileri geri butonları ile 10 saniye ileri ve geri alabilir, bir sonraki müziğe tek bir tuşla geçiş yapabilirsiniz. Üstelik bebekleriniz müzikleri dinlerken telefonu onlara veriyorsanız onların ilgisini çekecek harika müzik kutusu animasyonlarıyla da eğlenebilirler. Ayrıca o kadar etkili ki ben de müzikleri dinleyerek uyuyayım derseniz müziklerimizi kendiniz de dinleyebilirsiniz. Ninni, çocuk şarkıları ve masalları için, çocuklar için yemekler, hamileler için müzikler gibi pek çok uygulamamıza da bağlantılar bulabileceğiniz uygulamamız sizleri bekliyor.
Müzik kutusu, uyutan sesler bebekleri avutan eğlendiren animasyonlar arıyorsanız doğru uygulamadasınız.






Yorum Gönder

0 Yorumlar