Yasin Mülk Nebe Fetih ve Rahman Sureleri Şimdi İOS'ta.

  Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in kalbi Yasin Suresi, Kabir azabını azaltan Mülk ( Tebareke ) Suresi, Nebe ( Amme ) Suresi, Rahman ve Fetih Sureleri sesli arapça ve latin harflerle arapça ve Türkçe mealini aynı anda aynı sayfada bulabileceğiniz uygulamamız sizleri çin yayında.


 Uygulamamızın İOS versiyonu yayınlandı. Artık apple kullanıcıları da uygulamamızı indirebilirler. 

Uygulamamız 4 bölümden oluşmaktadır.  Yasin, Mülk, Nebe, Fetih ve Rahman Surelerinin bulunduğu bölüm. Hadis-i Şeriflerin bulunduğu bölüm. Font, arkaalan rengi, yazı büyüklüğü gibi ayarları yapabileceğiniz bölüm ve diğerleri isimli bölüm.

Eğer okuma esnasında yazılar size küçük gelirse zoom tuşları ile anında yazıları büyüterek kendinize göre ayarlamalar yapabilirsiniz. Kuran da bulunan ve özel günlerde, kandillerde, üç aylarda sık sık okuduğumuz bu sureleri isterseniz sesli olarak dinleyebilir, isterseniz arapçası ile okuyup ezber yapabilirsiniz. 


Arapça bilmiyorsanız latin harflerle yazılmış arapça metin sayesinde yine ezber yapabilir ya da okuyabilirsiniz. Ayrıca Diyanet kaynaklı meali ile okuduğunuz surelerin ne anlama geldiklerini de görebilirsiniz. Ayrıca uygulamamızdaki okunuşları ileri geri tuşları ile ileri geri alabilir, tekrar butonunu kullanarak sürekli tekrar çalmasını sağlayabilirsiniz. Zaman barını kullanarak da istediğiniz noktadan başlatabilir, istediğiniz ayete getirebilirsiniz. Ayet ayet okuma butonuna tıklayarak yeni eklenen ayetlere ayrılmış sayfaya geçebilir ve istediğiniz ayetleri sosyal medyalardan paylaşabilirsiniz.



Uygulamamız içerisinde ayrıca Efendimizden dualar, Kuran dan dualar, elif ba Kuran öğren, namaz sureleri, esmaül hüsna gibi diğer dini uygulamalarımıza bağlantılar bulabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar