Yeni Roman Özetleri

 Olmuş ya da olabilir nitelikteki olayları ve konuları ele alan edebî türlere Roman denir. Diğer türlerden ayrılan en önemli özelliği, uzunluğudur. Romanlarda, toplumsal olaylar ve ilişkiler gerçeklere uygun bir tarzda ele alınır.



İyi bir roman ilgi çekici olmalı, herkesi ilgilendiren insancıl bir tema taşımalıdır. Romandaki olaylar arasında dengeli bir sıralama ve bağ bulunmalıdır. Olaylar akla yakın olmalı, romanın konusundan doğmalıdır. Romandaki varlıkların kişilikleri baştan sona dek konuya uygun nitelikte olmalı, birbiriyle çelişmemelidir. 
Roman ya da kitap okumayı sever misiniz? Pek çok insan bu soruya evet cevabını verir. Ama sıkıcı, hayır sevmem diyen sayısı da az değildir. Peki roman okumayı sevmiyorsunuz ve öğrencisiniz. Size bazı romanlarla ilgili ödevler verildi ne yapacaksınız? Kitap okumayı seviyorsunuz. Bir arakadaşınızla iddiaya girdiniz ve kocaman bir kaç roman hakkında hemen bilgi edinmeniz lazım. Ne yapabilirsiniz? Merak ettiğiniz bir kitap hakkında kısaca bilgi edinmek istiyorsunuz. Nereden bulacaksınız? Benzeri pek çok soru sorabiliriz. İşte bu gibi durumlarda bizim uygulamamız sizlere yardımcı olacak.



İçerisinde bulunan yüzlerce roman özeti sayesinde artık istediğiniz roman ve kitabın özetini hemen okuyabilir, ister ödevinizi yapabilir, isterseniz arkadaş ya da çevrenize bilgiler verebilirsiniz.



Zoom butonları sayesinde yazıları dilediğiniz kadar büyütüp küçültebilir, TYT-AYT, KPSS tarzı sınavlar için roman bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Hem kitap bilginiz artsın, hem de vakit kaybetmeyeyim istiyorsanız uygulamamız çok işinize yarayacak.



Özetlerde hem yerli hem de yabancı dünya klasiklerini de bulabilirsiniz. Ekran görüntülerinden de anlaşılacağı gibi kullanımı oldukça kolaydır. Ayrıca diğerleri butonu sayesinde diğer eğitim uygulamalarımıza da ulaşabilirsiniz.







Yorum Gönder

0 Yorumlar