Yeni Kişisel Gelişim Hikayeleri

 Kişisel Gelişim konusunda kendine kaynak mı arıyorsun? Bazen zorluklar karşısında bunalıp pes mi ediyorsun? Elinin altında seni tekrar ayağa kaldıracak bir kaynak mı istiyorsun? 


Kişisel gelişim, rutinden farklı olarak kişinin bilinçli olarak yaptığı, kendisini daha iyiye götürmek için gerçekleştirdiği pozitif çabalanın sonucu gerçekleşen değişimdir.

Kişisel gelişim isteği insanın şu anki hal ve durumunu yeterli bulmaması ya da daha iyisini olabileceğini düşünmesi, hissetmesi ve istemesiyle başlar. Kişi, kendini biraz daha öteye taşımak ister. 

İşte bu tetiklenme anıdır!


Bundan sonra kişi ilk olarak mevcut durumun farkına varmalı, şu anda ne olduğunu ve ne olmadığını iyice analiz edebilmelidir. Sonrasında da kendisindeki mevcut olumlu yönleri korumalı, eksiklerini tamamlamalı ve sürekli her konuda zirveye ulaşmaya oynamalıdır. Kişisel gelişim hikayeleri de tam burada devreye giriyor.

Başkalarının yaşadığı hayat tecrübelerini okuyarak bunları kendi hayatımıza uyarlamızı amaçlıyor. Bu sayede benzer sıkıntıları yaşamış insanların tecrübelerini tekrar yaşamaktansa onları kullanarak sorunları aşmayı sağlıyor. 


                            

Birbirinden etkileyici ve güzel kişisel gelişim hikayeleri uygulamamızın içinde seni bekliyor. Üstelik ücretsiz ve internetsiz olarak. Bu yüzlerce hikayeyi okuduktan sonra sen de eskisi gibi olmadığını göreceksin.
İster kendin okumak için, ister bir topluluğa sunum yapmak için uygulamamızı indirip kullanabilirsiniz. Yaşanmış birçok hikaye sizlere de ilham verecek. Yüzlerce hikayeden sana hitap edenleri bulabilir, bunları okuyup başka insanların tecrübelerinden faydalanabilirsin. Ayrıca bunları ister yapacağın bir sunumda kullanabilir, problem yaşayan başka insanlara anlatarak onlara yol gösterebilirsin.








Yorum Gönder

0 Yorumlar