TYT ve AYT Fizik Konuları Özet Anlatım

 YT ve AYT ye hazırlanıyorsanız, kpss sınavı fizik konularını arıyorsanız ya da lisede fiziğin tüm konu özetleri formülleri elimin altında bulunsun istiyorsanız doğru uygulamadasınız. 



TYT ve AYT ye hazırlanıyorsanız, kpss sınavı fizik konularını arıyorsanız ya da lisede fiziğin tüm konu özetleri formülleri elimin altında bulunsun istiyorsanız doğru uygulamadasınız. 




Uygulamamızın içinde tüm fizik konu anlatımları özet halinde bulunmaktadır. Sizler için özenle hazırlanan ve içerisinde yüzlerce formül ve konu anlatımı içeren uygulamamız sayesinde evde, okulda, otobüste fizik kaynaklarınız sürekli yanınızda olacak ve her yerde ders çalışabileceksiniz.




 Ayrıca uygulamamızın içinde biyoloji, kimya ve matematik konularına bağlantılar da bulabilir, diğer uygulamalarımızı indirerek tüm çalışma notlarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. TYT ve AYT ya da KPSS biyolojiden artık korkmanıza gerek kalmayacak. Uygulamamızda optik ten atışlara, elektrik ten aynalara, vektörlerden işe kadar tüm konuları bulabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar