Rüya Tabir ve Yorumcusu

Gördüğüm rüya acaba ne anlama geliyor?”, “Rüyamda gördüğüm şeyin anlamı ne?” “Rüyamda hissettiklerimin manası var mı?” gibi soruların cevaplarını merak mı ediyorsunuz? 



Uygulamamızı indirmek için tıklayınız.
Geçici ölüm denilen uykuda görülen garip haller… Niçin ve ne surette rüya görüyoruz? Bu bir fenomendir. İlk insan’ın yaratılışından bu güne kadar filozoflar, bilim adamları çeşitli şekillerde açıklamışlar, düşünmüşler, fakat rüyayı kesin bir şekilde belirleyememişlerdir. Ancak şu kadarını bilmemizde fayda vardır ki rüya, büyük ve soyut bir dünyadır. Peki bu soyut dünyanın gerçek dünya ile bağlantısı var mı? Yoksa bize bazı haberler mi veriyor? 




Bu sorular da tıpkı rüya gibi tarih boyunca merak edilmiş ve rüya yorumları ortaya çıkmıştır. Kimi insanlar kahinlik yaparak rüyaları yorumlamış, kimi insanlar kendi düşüncelerini ya da hayal güçlerini kullanarak insanlara mana çıkarmaya çalışmış. Sizler de gördüğünüz rüyaları merak ediyorsanız, acaba bir anlamı var mı? Bana bir mesaj mı veriyor? Yoksa başıma iyi ya da kötü birşey mi gelecek? Bu rüyayı boşuna görmüş olamam vb. cümleler kurup rüyalarınızın bir anlamı olduğunu düşünüyorsanız uygulamamız burada devreye giriyor. 



Uygulamamız sayesinde binlerce rüya yorumuna ulaşabilirsiniz. Alfabetik sıraya göre hazırlanmış tabirler ve yorumlara kolayca ulaşabilir ve rüyalarınızı yorumlayabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar