İslam Tarihi Ansiklopedisi

 Bu eser dünyanın en büyük "İSLAM TARİHİ" dir. Sadece "Mekke ve Medine dönemi değil, İslam öncesi cahiliye döneminden, Osmanlı cihan devletinin sonuna kadar tarihin, bütün devrelerini siyasi, dini, kültürel ve sosyal olarak en ince detaylarına kadar anlatır."



Ülkemizin ve İslam aleminin uzman/meşhur tarihçileri tarafından hazırlanmış olan bu eser, gerek ülkemizde gerek ise İslam dünyasında saygın bir yere sahiptir.

Konuların anlatımı, kronolojiye de uygun olarak hem ilmi hem de akademik plan önde tutulmak kaydı ile herkesin ve her kesimin anlayacağı sade bir dil ile yazılmıştır.


Eser, Hem İslam Tarihi hem de Osmanlı Tarihi vasfını da taşımaktadır. Akademik çevreler tarafından "İslam Medeniyeti Tarihi ve Osmanlı Medeniyeti Tarihi" olarak, Üniversitelerin ilgili bölümlerinde tarih kitabı olarak okutulmaktadır.


Uygulamamız bu harika eserin mobil versiyonudur. Android telefonlar için hazırlanmıştır. İslam tarihini detaylı bir şekilde öğrenmek ve okumak istiyorsanız uygulamamız tam sizlere göre. Başlık olarak arama yapabilirsiniz. Okuduğunuz sayfa ya da başlıkları sevdiklerinizle paylaşabilir, kaldığınız sayfayı kaydedip sonra kaldığınız yerden okuyabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz başlıkları favorilerinize ekleyip sonra tekrar okuyabilirsiniz. Uygulamamızda bulunan bağlantılar sayesinde Kuran-ı Kerim ve Meali, Sureler ve Dualar, Namaz Hocası, Cevşen, İlihal ve Hadis Uygulamalarımıza da ulaşabilrsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar