İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler

 Dil bilgisi kurallarını az çok biliyor, zaman ve fiil kullanımları hakkında fikir yürütebiliyorsanız biraz çalışmayla kısa sürede çok daha iyisini yapabileceğinizi bilmelisiniz!



 Özellikle İngilizceyi yeni öğrenmeye başlayanlar için sık kullanılan kelime ve anlamlarını bilmek, bu dile çok daha kolay adapte olmalarına yardımcı olacaktır. Durup düşününce, aslında biz de günlük hayatta ana dilimizi konuşurken belli başlı kelimeleri sıkça kullanırken birçoğunu kullanmıyoruz bile. 



Ana dilinizde bildiğiniz tüm kelimelerin sadece yüzde 10’luk bir kısmını kullanarak karşınızdaki kişi ile mükemmel bir şekilde sohbet edebilirken aynı şey neden İngilizce için geçerli olmasın? Belli başlı kelime ve anlamlarını bilmek, bu dildeki konuşmaları daha iyi anlamanıza ve daha kolay konuşmanıza olanak tanıyacaktır. O zaman 
İngilizcede en çok kullanılan kelimeler ve Türkçe anlamları nelerdir öğrenin ve neler yapabileceğinizi kendiniz görün!


 İngilizcede en çok kullanılan kelimeleri, Edatlar, Fiiller, Sıfatlar ve Zarflar olacak şekilde kategorilere ayırdık ve sizler için seslendirdik. Ayrıca her kelime için cümle içinde nasıl kullanıldığını gösteren örnek cümleler hazırladık. Bu sayede hangi kelime türünü öğrenmek isterseniz oraya girerek örneklere ve seslenledirmelere bakarak ve dinleyerek kolayca kelimeleri öğrenebileceksiniz.




Ayrıca öğrendiğiniz kelimeleri favorilerime ekleyerek onları topluca bir başlıkta görebilir, öğrendiklerinizi farklı renklerde görerek diğer kelimelerden ayırabilirsiniz. Üstelik Kendiniz istediğiniz kelimeleri uygulamamızda veritabanı sayesinde ekleyip çıkarabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar