İngilizce Gramer Dersleri ve Testleri

 İngilizce Gramer deyince akla tonlarca konu, yüzlerce ünite gelmekte bu da sizleri, yani İngilizce sevdalılarını İngilizceden soğutmaktadır. Oluşan bu tablo sizi karamsarlığa sürüklemekle beraber İngilizce konusunda çalışmaya yönelik daha ilk adımınızı atmadan sizin pes etmenize sebep olmaktadır. İşte bu yüzden ne yapalım edelim dedik İngilizce de olmazsa olmaz denilen gramer konularını basite indirgeyerek anlatmaya çalıştık.



Öncelikli olarak bilmemiz gereken şey, Gramer’in dilbilgisi demek olduğudur. Yani bir dili öğrendikten sonra, o dilin inceliklerini öğrenerek o dili daha detaylı kullanabilmemiz için bilmemiz gereken kurallardır.  



Bahsi geçen dili konuşuyor ve anlaşıyor oluruz, sonrasında ise daha 
güzel ve doğru kullanım adına öğrenilmesi gereken bir şeydir. Bu küçük bilginin bile bize gösterdiği şey öncelikle konuşmanın gerekli olmasıdır. 


Yani bir dili halihazırda konuşamıyorsanız ve o dilde anlaşamıyorsanız, zaten gramer öğrenmeniz çok zordur. Peki bu durumda grameri basitçe kim anlatacak? kimden öğreneceksiniz? Tabi ki bizim uygulamamızdan.
Bir dili sadece kelimeler bilerek öğrenemezsin. Güzel konuşmak için o dilin gramer yani dil bilgisini de iyi bir şekilde öğrenmen gerekir.


 Uyglamamız sizlere ingilizce grameri özet bir şekilde laf kalabalığı yapmadan uzatmadan en kısa yolla öğretecek. İngilizcede kullanılan tüm zaman kipleri, özne, nesne vb konular, zaman ve mekan kullanımları gibi temel ve ileri düzey dersler sizleri bekliyor. 




Ayrıca öğrendiğiniz her konu için sizler için yüzlerce sorudan oluşan testler de sizleri bekliyor. Üstelik tüm bunlar internet gerektirmeden ve ücretsiz. Ayrıca uygulamamız içindeki bağlantılar sayesinde ingilizce sözlük, en çok kullanılan cümleler, fiiller, günlük diyaloglar gibi uygulamalarımıza da ulaşabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar