Fetih Suresi Sesli Zoomlu

 Fetih Suresi, Müslümanların büyük bir fetihle ödüllendirileceği ve Mekke'nin müşriklerin elinden alınarak iman edenlerin ibadethanesi olacağı müjdeler.



Fetih sûresinin değeri ve özelliği hakkında Hz. Peygamber şu açıklamayı yapmıştır: "Bu gece bana, üzerine güneşin doğduğu her şeyden daha değerli ve güzel bir sûre gönderildi"; Peygamberimiz bunu söyledikten sonra Fetih sûresini okumuşlardır (Buhârî, "Tefsîr", 48/1).


Fetih Suresi Hikmeti ve Sırları

  • Günde bir defa okuyan, tüm kötülüklerden korunur. Kimin ne muradı varsa her gün 7 defa okursa, muradı gerçekleşir.
  • Sıkıntıdan kurtulmak isteyen Cuma gecesi nafile namazı kılıp fetih suresi okunabilir.
  • Savaştan galip çıkmak için sabah namazından sonra Fetih suresi okunabilir.
  • Ramazan ayının ilk gecesinde Fetih suresini okuyan kimseye Cenabı Hak o sene rızık kapılarını genişletir.



Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’deki Fetih Suresi’ni ezberlemek, dinlemek veya okumak mı istiyorsunuz? Okurken zorlanmadan kendinize göre font büyüklüğünü de ayarlamak ister misiniz? Uygulamamız tüm bu isteklerinizi sizler için sağlıyor. Kuran ‘daki Fetih Suresi uygulamamızda arapça, bilmeyenler için latin harflerle arapça ve meal şeklinde bulunmaktadır. Sesli olarak dinlemek isterseniz harika bir ses tonu ile okuyan hocamız sizleri bekliyor olacak. Ayrıca dinlerken ileri geri sarma, durdurma ve sürekli tekrar edebilme özellikleri ezber ve dinlemenizi kolaylaştıracak. Üstelik zoom butonları ile yazı ve font büyüklüklerini kendinize göre büyültüp küçültebilirsiniz. Uygulamamızın içerisinde ayrıca Mülk, Nebe Yasin Süreleri, Namaz Sureleri, Elif Ba, Sahabeler ve diğer dini uygulamalarımıza bağlantılar bulabilirsiniz.

Uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar