Cuma Kandil ve Bayram Mesajları Dini Mesajlar

Yüce Allah, insanı zaman olgusu ile iç içe yaratmıştır. Hayat dediğimiz süreç, bu olgu içinde gerçekleşir. İnsan ne kadar çok yaşarsa yaşasın, ömür kısadır. Yüce Allah, bu kısacık süre içinde manevî kazanımlar elde edilebilmesi için çeşitli vesileler ve zaman dilimleri ile insan ömrünü bereketlendirmiştir.



Dini hayatımızda mübarek gün ve geceler diye bilinen bu değerli zamanlarda yapılacak ibadet, hayır ve hasenatın her zamankinden kat kat fazla sevap, rahmet ve berekete vesile olacağı çeşitli şekillerde müjdelenmiştir. 




Bu mübarek zamanların belli başlıları; Cuma günü ve gecesi, Ramazan ve Kurban Bayramları, Mevlid-i Nebi, Regaib Kandili, Miraç Kandili, Berat Kandili ve Kadir Gecesi'dir.  Bu güzel günler için sevdiklerinize mesajlar göndermek ister misiniz?Kandiller Bayramlar ve Cuma Günleri için özel mesajlar mı arıyorsunuz? Kendiniz yazdığınızda hep aynı mesajlar mı ortaya çıkıyor? Eğer evet diyorsanız uygulamamız çok işinize yarayacak. 




Zira uygulamamızın içerisinde birbirinden güzel ve etkileyici 100 lerce mesaj sizleri bekliyor. İster kandillerde, ister bayramlarda isterseniz Cuma günlerine özel mesajları sizler için derledik. Hemen indirin, kandil, bayram ve Cuma mesajları nın hepsine ücretsiz sahip olun. Üstelik güzel animasyon ve ses eşliğinde bu mesajları okuyabilir beğendiğiniz mesajları, tüm sosyal medyalar aracılığıyla, mesaj olarak ya da bluetooth gibi pek çok bağlantı yöntemleriyle sevdiklerinizle paylaşın. Ayrıca Kuran Öğren Elif Ba, Kısa ve Namaz Sureleri, Efendimize Salavatlar vb pek çok dini uygulamalarımıza da bağlantılar bulabilirsiniz.     



Yorum Gönder

0 Yorumlar