Büyü Dedektörü Tespiti Şaka

 Büyü veya sihir, insanların doğaüstüparanormal veya mistik yöntemlerle doğal dünyayı (olayları, nesneleri, insanları) etkileyebildiğini öne süren uygulamalar ve bunların çevresinde oluşturulan kültürel sistem.



Öncelikle uygulamamız bir şaka programıdır. Arkadaşlarınız, dostlarınızla eğlenceli vakit geçirmenizi hedeflemektedir. 




Yüz tanıma sistemi ile yüzünüzü tarayacak olan uygulamamız, ön kamera kullanımıyla sizi arka kamera kullanımıyla da diğer kişileri tarayabileceğiniz bir uygulamadır. Bu tarama sonunda sizin ya da arkadaşınızın resmini çeken ve analiz eden uygulamamız sizde büyü olup olmadığını tespit edecek ve sizlere birbirinden ilginç, komik ve yöresel cevaplar vererek hoş vakitler geçirmenizi sağlayacaktır. Bu şaka programıyla tüm arkadaşlarınıza şakalar yapabilir kendiniz eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Birbirinden güzel animasyonlar, eğlenceli ses efektleri, komik sonuçlar için uygulamamızı hemen yükleyin. Ayrıca uygulamamızın içerisinde nazar, güzellik, yaşlılık tarama, parmak izi ve kan basıncı tarama gibi diğer programlarımıza bağlantılar bulabilirsiniz. Büyü duası ya da nazar duası içermemektedir.



Özellikler:
* Hd grafikler
* Eğlenceli efektler
* Yüz Ayarı
* Yüz de Tarama Yapma
* Tarama sonucuna göre alternatif sonuçlar verme
* Resmi SD karta kaydet



Not: Nazar savar uygulamamız bir şaka uygulamasıdır. Yapılan efektler ve ortaya çıkan rastgele sonuçlar tamamen espriye dayalı şakalardır. Gerçekte büyü tespit etme gibi bir yeteneği yoktur.



Yorum Gönder

0 Yorumlar