Yasin Mülk Fetih Vakıa Nebe Sureleri Sesli İnternetsiz

 Kur'an-ı Kerim'de en çok okunan sureler Yasin Mülk Fetih Vakıa ve Nebe Sureleridir. Kandillerde, bayramlarda, perşembe ve cuma gecelerinde, kabir ziyaretlerinde müslümanlar en çok bu sureleri okurlar.


Bu surelerin faziletleri olduğu için ölmüüş insanları için okuyup bu surelerle dualar ederler. Yasin Suresi'nin Kur'an'ın kalbi olduğu, Mülk Suresi'nin kabir azabını azalttığı, Fetih Suresi'nin dünyevi bir olayın olması için vb. faziletlerine inanarak okunur. 



 Uygulamamızda bu sureler için hazırlanmıştır. ister sesli olarak dinleyebilir, isterseniz arapça olarak okuyabilirsiniz. Arapça okuma bilmiyorsanız latin harflerle yazılmış halini ya da mealini okuyabileceğiniz harika bir program hazırladık. Kandillerde, cuma günleri, perşembe akşamları ya da diğer günlerde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz, dinleyebileceğiniz ve okuyabileceğiniz uygulamamız sayesinde ezber de yapabilirsiniz. 



Okunaklı metinleri, ayarlar menüsü sayesinde kolayca kişiselleştirebilme, yazıları büyütüp küçültebilme vb. özellikleri sayesinde uygulamamızı çok beğeneceksiniz. Ayrıca içerisinde bulunan bağlantılar sayesinde Kuran Kerim ve meali, Namaz Sureleri sesli, zikirmatikler, salavatlar, Esmaül Hüsna, mesaj programları vb. diğer programlarımıza da kolayca ulaşabilirsiniz.

Uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar