Peygamber Efendimizin Hayatından Kıssalar

 Sünnetin sözlük anlamı, “yol, gidiş, tabiat, prensip, kanun” demektir. Sünnet, Hz. Peygamber'in devamlı olarak yaptığı ve bir mazeret olmaksızın terketmediği ibadetler, davranışlar yaşama biçimleridir.


Eğer Efendimiz(SAV) in örnek hayatından hikayeler, kıssalar, yaşanmış olaylar, Hadisler arıyorsanız uygulamamız tam sizlere göre. İçerisinde Efendimizin(SAV) örnek hayatından yüzlerce Hadis, hikaye, yaşanmış olayları bulabilir, okuyup sevdiklerinize anlatabilir, kendinize örnek alabilirsiniz. 


Efendimiz(SAV) nasıl dua ederdi? Olaylara nasıl tepkiler vermiştir? Muhataplarına nasıl davranmıştır? Ashabına olan sevgisi nasıldır? Vb. onlarca yüzlerce soruya cevap bulabileceğiniz yüzlerce Hadis, hikaye uygulamamızda sizleri bekliyor. Kolayca ulaşmanız için hazırlanmış menüler, yazı karakterlerini büyültüp küçültebilme özellikleri gibi pek çok özellik de uygulamamızda mevcuttur. 




Ayrıca Kuran–ı Kerim, Elif Ba, Kuran Öğrenme, Cevşen, Namaz Sureleri, Duaları, Namaz Hocası, Peygamber Efendimize (SAV) salatlar, selamlar ve salavatlar, Günlük Dualar, rüya tabirleri gibi onlarca dini uygulamamıza da bağlantılar bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar